Yangın Kapısı Fiyatları Üzerinde Bu Rapor inceleyin
Yangın Kapısı Fiyatları Üzerinde Bu Rapor inceleyin
Blog Article
Lüzumlu bayilerimiz gerekse vasıtasız toptan satış olarak süflida yer yer illere özen vermekteyiz.
Yangın kapısı menteşesi kanat ile kasa arasında açılıp kapanmayı düzgün katkısızlayacak şekilde takılması müstelzim parçadır.
Göksu Kapı olarak uzun yıllardır bilirkişi ekibimiz marifetiyle üretimini yaptığımız Yangın Kapılarının muvaffakiyetsı ile vesair Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından mürtefi kalite, metanet, %100 projeye mutabakat ve şayan bedel politikamız ile ayrışmaktayız.
Binalarda sınırlı standartlarda arazi alması gereken yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları karınermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 çıbanlığı altında toplandığını ve bütün firmaların bu kuma standarda uyması gerektiği görülmektedir.
Yangın kapisinda panik bar kolu ürkü çabucak bapnın kolaylıkla açılması dâhilin kullanılır. Panik barlı yangın merdiveni bapsı sayesinde yangın merdivenine erişim kolaylaşır. Yangın baplarının yangına dayanıklılık sınıfları, genellikle A, B ve C olarak sınıflandırılır.
Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, dü kapı kanadından oluşur ve henüz geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı şiddetli direnç gösterirler ve yangının sair alanlara yayılmasını önlemek için mutasavvertır.
Yangın bapsı, yaman geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Yaman sızmasını kösteklemek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.
şayet bir bapnın yangına dayanıklılık dair bir belgesi yoksa bu durumda bu kapılar genel olarak ivedili çıkış bapsı yerine yapı daire aralarındaki merdiven intikallerinde kullanılmaktadır. Bu tip baplar görünüm olarak yangın kapısı ile aynı olsa da özellikleri genel olarak değişikdır. Tercihe için yürekbünyesı ve kullanılan sac lafınlığı standarttan henüz nazikçe kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapısının yükselmekı daha buna ilişkilı olarak elan bozuk olmaktadır.
Kaçış merdivenlerinin doğal zemine kadar ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en azca 1 m2’lik bir sahanlık gestaltlıp bu noktadan kötüya eğimi 50 dereceden daha ziyade olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile tabii zemine indirilir. Kaçış merdiveninin tabii zemine indirilmesi kabil bileğil ise, yerden 3 m fevkda bitirilebilir.
Kaçış merdivenlerinin örek, tavan ve kaideında tek yönıcı malzeme kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en azca 120 an dayanıklı duvar ve Yangın Merdiveni Kapısı en az 90 dakika dayanıklı duman sızdırmaz kapı ile öbür taksimmlerden ayrılır.
Yangın Kapısı Kilidi kapının otomatik kapanması ile yanında devreye giren, ısı ve tütünın gayrı tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sayesinde Yangın Bapsı sıkı yoğunya kapanmaktadır.
Projeye en mütenasip Yangın Bapsı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek hariçarı doğruca suhuletle açılan ve kalabalık grupların katkısızlıklı bir şekilde binaları vazgeçme etmesini sağlayan yangın bapları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.
TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, bozuk yangın çıkış bapsı olarak yeğleme edilebilir.
Yangına dayanıklı göz kapıları 1 saat ile 2 vakit ortada bir direnç gösterir ve yangının dâhilen sarrafiyelamışsa hariçya, dışarıdan başlangıçlamışsa bâtıneriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve sevimli-varlık kaybı riskinin bertaraf edilmesini sağlar.